Wimperextensions

By Artifex

Professionele lash studio

Wimperextensions

Wimperextensions laten zetten, hoe gaat dat? Wil jij ook uit je bed stappen en dan de mooiste oogopslag hebben? DAT KAN!

Vragen over de behandeling

Hoe lang blijven wimperextensions zitten, hoe onderhoud ik mijn wimpers. Zomaar even wat vragen bekijk vragen van klanten.

Wimperextensions laten zetten, hoe gaat dat?
Wil jij ook uit je bed stappen en dan de mooiste oogopslag hebben? DAT KAN! Niet eerst met mascara aan de slag moeten voor die mooie oogopslag ligt ook voor jou binnen handbereik!
Of je nu al mooie wimpers hebt of niet, wimperextensions kunnen jou die mooie look geven.

Wimperverlenging met wimperextensions laten zetten.
Hoe gaat dit nou precies in zijn werk?

Ik begin met het kiezen van de juiste wimperextensions en de behandeling die het beste bij u past. Een voorwaarde voor het zetten van wimperextensions is dat je natuurlijke wimpers sterk genoeg zijn om de gekozen wimperextensions te kunnen dragen. Je kan daarnaast kiezen voor een natuurlijke of een wat uitdagender look afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur voor wimpers.

Wimperextensions aanbrengen
Wimperextensions aanbrengen is precisiewerk en vergt concentratie en geduld. Tijdens de behandeling ligt u ontspannen in de behandelstoel, onder ieder oog wordt een eye-pad aangebracht en vlak onder de wenkbrauw een klein stukje tape aangebracht die over de wenkbrauw wordt gespannen. Op deze manier zijn de wimpers goed zichtbaar en kan de wimperextension behandeling beginnen.

Hoe lang duurt een wimperextension behandeling?
De tijd die een behandeling in beslag neemt varieert tussen 1 tot zelfs 3 uur en is afhankelijk van de gekozen wimperextensions. De wimperextension wordt met een pincet haartje voor haartje geplaatst. Hiervoor wordt een speciale lijm gebruikt, deze lijm wordt ook in de medische wereld gebruikt.

Onderhoud en verzorging van je wimperextensions
Als de behandeling is afgerond is het belangrijk de wimpers 12/24 uur niet in contact met water te brengen. Let dus op met wassen binnen deze tijd, na 12/24 uur kan je gewoon alles doen zoals je gewend bent omdat de wimperextensions een onderdeel van je natuurlijke wimpers zijn geworden.

Voor het reinigen van je wimpers gebruik je een foam die je dagelijks gebruikt. Voor nog meer bescherming kun je een coating mascara gebruiken die stof en vuil afstoot van je wimpers. Hierdoor kun je ontstekingen voorkomen en heb je langer plezier van je gezette wimperextensions set. Vraag hiernaar in de salon. De producten zijn te verkrijgen in de salon.

Waar moet je op letten?
Wil je langdurig plezier hebben van je wimperextensions hou dan rekening met het volgende.
– Wrijf niet te hard in je ogen
– Breng cosmetica met beleid aan
– Wil je cosmetica gebruiken dan adviseer ik je graag wat je kan gebruiken

Veel gestelde vragen

Hoe vaak moeten de wimpers bijgewerkt worden?
Je eigen wimpers groeien, dit noemen we de haarcyclus. Je natuurlijke wimpers vallen dan uit hierdoor vallen ook de wimperextensions uit. Normaliter vindt er tussen de 3 en 4 weken een nabehandeling plaats. Zomaar wat vragen van mijn klanten. Om je zo goed mogelijk te informeren vindt je aan de reachterkant een selectie van de meest gestelde vragen en mijn antwoord. Staat je vraag er niet bij neem dan even contact met mij op. 

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

Een set gaat tot 2 maanden mee. Doordat wimperextensions aan je eigen wimpers gelijmd worden, vallen ze samen met je natuurlijke wimper uit. Dat zijn ongeveer 5 wimpers per dag. De natuurlijke groei-cyclus voltooid zich gewoonlijk iedere 2 maanden. Door de juiste verzorging, door het gebruik van coating, is de kans op vroegtijdig loslaten aanzienlijk kleiner. De coating is verkrijgbaar in de salon, vraag hiernaar.

Is het schadelijk voor de natuurlijke wimper?

wimperextensions schaden de natuurlijke wimpers niet, het moet wel door een specialist op de juiste manier geplaatst zijn. Het is belangrijk niet in de ogen te wrijven of aan de wimpers te trekken, om permanente schade te voorkomen.

Kan ik ook make up gebruiken?

Het hoeft niet omdat de wimperextensions al een vollere uitstraling hebben.  Wil je toch make up gebruiken dan kan dat wel mits het olie vrij is. Vraag naar deze producten in de salon.

Mogen wimperextensions nat worden?

Ja dat mag, maar na het zetten moet de lijm 24 uur uitharden, in die periode mogen de wimperextensions niet nat worden. De lijm waarmee de extensions gezet worden is bijzonder sterk en waterproof. Uitermate geschikt voor sporters en ideaal voor op vakantie.

Ik heb blonde wimper?

Ja dat kan. Na het plaatsen van de wimperextensions zie je geen blonde haartjes meer zitten.

Mag je met lenzen wimperextensions?

Ja dat kan. Omdat je ruim twee uur met je ogen dicht moet liggen is het handig om je lenzen tijdens de behandeling uit te doen. Neem hiervoor je lenzendoosje en vloeistof mee naar de afspraak.

Kan ik zelf wimperextensions verwijderen?

Nee, nooit. Je kunt ernstige schade toebrengen aan je wimpers. Alleen laten verwijderen door een styliste in de salon. Er wordt een speciaal product gebruikt voor verwijdering zodat de extensions zonder problemen of schade gemakkelijk los laten.

Onderhoudtips voor wimperextensions
  • Na het zetten de lijm de eerste 24 uur laten drogen
  • Niet wrijven in de ogen
  • De wimpers zachtjes droog deppen met je handdoek
  • Dagelijks je wimpers borstelen
  • Vermijd producten op olie basis ( mascara, make up remover, oogschaduw, eyeliner)
  • Gebruik geen wimperkruller
  • De wimpers niet permanenten (niet voor en niet na het zetten)
  • Ga niet dagelijks in de sauna
  • Vermijd haar-conditioner op de ogen
  • Verwijder nooit zelf de wimperextensions, laar dit altijd doen bij een ervaren wimperstyliste!
Hoe lang duurt een behandeling?

Een nieuwe set One by One duurt bij mij rond de twee uur, dat is afhankelijk van hoe veel wimpers je van jezelf hebt. Hoe meer wimpers hoe langer de behandeling zal duren. Let op: als een wimperstyliste zegt een set veel sneller te kunnen zetten dan zet ze of heel weinig wimpers of gebruikt niet de juiste methodentie.

Vragen? Of meer informatie willen ontvangen, neem contact op.

Artifex Nagels en Wimpers

De Werf 14
9514 CN  Gasselternijveen

Tel:. 06 310 44 247
E-mail: artifexnagels@gmail.com